Om oss

Om oss


Norbella AS er en uavhengig finansformidler som gjennom sine samarbeidspartnere tilbyr behovsrettede løsninger for bedrifter.

Våre rådgivere har mer enn 20 års erfaring innenfor bank, forsikring og næringsvirksomhet. Vi lytter til våre kunder, analyserer behov og deretter finner løsninger tilpasset dine ønsker. Sammen med våre samarbeidspartnere finner vi den beste løsningen for deg!!

Norbella AS har sitt hovedkontor i Oslo og avdelingskontor i Drammen. I tillegg har vi et avdelingskontor i Stockholm, som dekker hele det svenske markedet. Høsten 2019 planlegger vi å åpne et avdelingskontor i Fredrikstad.

Norbella – En norsk sjøhistorisk stolthet

Norbella er inspirert av det største skipet med samme navn som ble bygd i Bergen i år 1966 av Bergens Mekaniske Verksteder, og seilte land og strand rundt fram til den ble solgt til Trident SS Company i USA i år 1977. Den ble bygget for I/S Norbella og den velkjente disponenten Sigurd B. Sverdrup.

Vi i Norbella skal i likhet med vårt inspirasjonsskip, navigere våre kunder til riktige løsninger. Vi skal gi en maksimal ytelse på kvalitet og et høyt servicenivå til våre kunder. Vi er stolte over hva det norske skipet bidro til, og det samme motet og stå på viljen ønsker vi å yte.

Vi ønsker å være et finansielt kompass for våre kunder og lose dem til trygg havn.Del på facebook