Privat

Privat

Kjøp av bolig er kanskje en av de viktigste investeringene du gjør i livet. Enten det er bolig du skal bo i, eller om den skal leies ut. I den forbindelse er det mange hensyn og ta, og det sentrale er hvordan kjøpet skal finansieres.

Norbella samarbeider med en rekke ulike banker, og vil gjennom en tett dialog med deg og bankene finne den optimale løsningen. Lånet kan søkes som annuitetslån eller serielån, og med fast eller flytende rente.
Ta kontakt med oss for en privatøkonomisk gjennomgang, og vi finner den beste løsningen for deg.

Boliglån

Når du skal kjøpe en bolig privat er de et par punkter man må være klar over. For det første kreves 15% egenkapital eller sikkerhet i annen eiendom. I tillegg må samlet gjeld ikke overstige 5 ganger inntekten. Norbella hjelper deg som kunden igjennom denne prosessen, og finner løsninger som er tilpasset den enkelte søknad. Vi samarbeider med flere ulike banker, slik at vi finner en løsning til deg som kunde.

Når du kjøper en ny bolig, er det ofte behov for mellomfinansiering.  Vi kan hjelpe deg med å få på plass denne finansieringen i god tid før overtakelse. Vi anbefaler at du som kundene tar kontakt med oss så tidlig som mulig i denne prosessen, slik at du unngår stressende salgsprosess av gammel bolig.

Inkassolån/refinansiering

Har du havnet i en situasjon hvor det er vanskelig å holde oversikten å betale regningene dine?  Kanskje du har tatt opp mye forbrukslån/kredittkort med høy rente, eller du har fått betalingsanmerkning.

Vi kan hjelpe deg ut av denne situasjonen dersom du kan stille sikkerhet i bolig. Vi hjelper deg med å slå sammen alle smålån til et lån, slik at du får redusert de månedlige kostander og fjernet eventuelle anmerkninger. Med slikt lån får du som kunde en ny start. Beløpet du kan låne er avhengig av din økonomi og boligens verdi.

Generelle krav:

Maksimalt 85 % av boligens verdi (inkludert evt. fellesgjeld)

Maksimalt 5 ganger inntekt (inntil 10 medlånesøkere )

eTakst eller verdivurdering fra eiendomsmegler

Fullstendig gjeldsoversikt over alle kreditorer med navn, kontonummer og beløp.

3 siste lønnslipper og skattemelding fra deg og evt. medsøker,

Vi kan tilby:

  • Førstehjemslån
  • Boligkreditt/Flexilån
  • Avdragsfritt lån
  • Byggelån
  • Mellomfinansiering
  • Boliglån med sidesikkerhet
  • Spesiallån


For en effektiv behandlingstid er det viktig at våre kunder sender over følgende informasjon:

Siste skattemelding
3 måneders lønnsslipp
E-takst
Saldooversikt på eventuelt andre lånDel på facebook
Facebook