Stilling ledig

Brenner du for resultater og høy lønn?


Om deg
Vi ser etter deg som tenker over hvordan din energi påvirker andre. Du er kundefokusert og har lyst til å jobbe med salg og rådgivning. Du synes det er gøy å overbevise andre, i tillegg til at det er viktig for deg at kundene får den hjelpen de trenger. Vi er avhengige av at du er proaktiv og selvstendig, liker å ha flere baller i luften og at du har et sterkt driv for å lykkes.

Du har erfaring fra salg og kan dokumentere gode salgsresultater, og du brenner for salg og gode kundeopplevelser. Du liker å lykkes og å bidra til at dine kolleger også gjør det. Du er komfortabel med å presentere og snakke foran andre og skaper lett gode relasjoner med både kolleger og nye mennesker.


Om jobben
Du kommer til å jobbe med utadrettet rådgivning og salg fortrinnsvis pr telefon og stand, og du vil invitere eksisterende og nye kunder til telefonmøter eller til kontoret for rådgivning innen lån og økonomisk rådgivning. Hver eneste dag vil du være i tett kontakt med kundene våre, og du får en variert arbeidsdag i et arbeidsmiljø basert på samarbeid og godt humør. Vi har et slagkraftig kontornett og skal møte kundenes totale behov innen lån.

Du vil også bidra til å forbedre dagens arbeidsmetoder og prosesser. Gjennom Norbella Coaching sørger vi for at du får nødvendig opplæring og kontinuerlig utvikling, med fokus på kundeopplevelser, treningskultur og prestasjon. Du får komplett opplæringsprogram og tett oppfølging av vår senior rådgiverstab.

Vi tilbyr meget konkurransedyktige betingelser, partnerskap for de rette, og meget gode utviklingsmuligheter.

Ta gjerne kontakt med Asbjørn Aakevaag tlf 920 55 557 for en uforpliktende prat.